Hurom HG-SBE06 соковник

Производот содржина Hurom HG-SBE06 соковник (HU-600) 

Прочитај повеќе...

OMNI Blender (Црн) 1 сад

Производот содржина OmniBlender V модел TM-800A

Прочитај повеќе...

OMNI Blender (B) Sound Cover

Производот содржина OmniBlender V модел TM-800AQ

Прочитај повеќе...

Видео

Видео презентации и информации Повеќе...

Добредојдовте

СО ЗАДОВОЛСТВО ВИ СООПШТУВАМЕ ДЕКА ПРОФЕСИОНАЛНИОТ OMNIBLENDER V, НАЈНОВ МОДЕЛ TM-800/800A СО САДОВИ ОД  ​​1,5 Л И 2Л СО 38.000 ВРТЕЖИ ВО МИНУТА И  (3 КОЊСКИ СИЛИ НА МОТОРОТ) Е ДОСТАПЕН И КАЈ НАС