Видео

Видео презентации и информации Повеќе...

Home

OMNI Blender (Црн) 1 сад

Производот содржина

 • OmniBlender V модел TM-800A
 
 • Сад од 2л и 1,5л со затворач направен од цврст поликарбонат 
 • Дел за притискање на продуктите во самите сечила
 • Преведено упатство за користење и гарантен лист 
 • Црна боја
 •  

  Карактеристики:

  • Брзина до38000 вртежи во минута – најбрз во својата класа
  • Ножеви со шест сечила кои што се екстремно оштри и изработени од нерѓосувачки челик
  • Силен и брз но и економичен мотор со потрошувачка од  950W
  • Рачно управување (LOW - MEDIUM - HIGH - PULSE)
  • Автоматски електронско управување со тајмер од  35, 60 или 90 секунди
  • Двојна заштита - overload reset копчетермо заштита на моторот