Видео

Видео презентации и информации Повеќе...

Home

Hurom HG-SBE06 соковник

Производот содржина

 • Hurom HG-SBE06 соковник (HU-600) 
 
 • Сад од 2л и 1,5л со затворач направен од цврст поликарбонат
 • Дел за притискање на продуктите во самите сечила
 • Преведено упатство за користење и гарантен лист 
 • Боја црна
 • Карактеристики:

  • Брзина од 70-80rpm
  • димензии 160 x 224 x 418 mm
  • Силен и брз но и економичен мотор со потрошувачка од 150 W
  • Рачно управување (LOW - MEDIUM - HIGH - PULSE)
  • Тежина 15,4 Kg
  • Двојна заштита - overload reset копчетермо заштита на моторот