Видео

Видео презентации и информации Повеќе...

HomeГаранција

Гаранцијата е особено важно прашање на кое ретко се обраќа внимание. Ние се трудиме да бидеме максимално коректни со што би ислегле во пресред на нашите потрошувачи во било кое време

Гаранцијата на OmniBlender V е 5 години на моторот и 2 години на останатите делови. Моторот е најважниот и најскапиот дел од блендерот па затоа и токму на него даваме продолжена гаранција

Ве советуваме детално да го прочитате упатството на употреба, со цел да имате правилна употреба на блендерот.

Како регионален сервисен центар обезбедуваме најдобро одржување кое е вклучено во гарантниот лист. На располагање ни стои комплетен сет на потребни резервни делови и неколку години искуство.